ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ €50+

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 710 1631

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στόχος του PaidikoVasileio.Gr είναι η ικανοποίηση των πελατών του.

Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν (για τον οποιοδήποτε λόγο εκτός φθοράς), έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 30 (τριάντα) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το PaidikoVasileio.Gr μέσω ενός εκ των πιό κάτω τρόπων:

  1. Να στείλει μήνυμα μέσω messenger στο www.facebook.com/PaidikoVasileio
  2. Nα στείλει e-mail στο areti@PaidikoVasileio.Com
  3. Να στείλει μήνυμα μέσω του Contact Us στην ιστοσελίδα μας
  4. Να τηλεφωνήσει στο 210 710 1631

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ (βαση προϋποθεσεων πιο κατω)

Για να ελαχιστοποιήσει τις αλλάγές προϊόντων λόγω μεγέθους, το PaidikoVasileio.Gr έχει αναρτήσει αναλυτικούς πίνακες με τις διαστάσεις των προϊόντων (στις πλείστες περιπτώσεις και το αντίστοιχο ύψος) τους οποίους ο πελάτης οφείλει να λάβει υπόψη.

Η πρώτη αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!

Με το που μας ενημερώνετε για την αλλαγή και τις λεπτομέριες (προϊόντα και νέα μεγέθη), αμέσως εμείς θα σας στείλουμε τα νέα προϊόντα και κατά την παράδοσή τους εσείς δίνετε στην κούριερ τα αρχικά προϊόντα και μας τα επιστρέφει.

Από την Δεύτερη αλλαγή και μετά:

Αλλαγές εντός Ελλάδας: το κόστος της επιστροφής βαρύνει τον πελάτη με 4.90 ευρώ ανεξαρτήτως αξίας προϊόντων, και πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, η οποία παραδίδει το νέο προϊόν και παραλαμβάνει το αρχικό κατά την παράδοση.

Αλλαγές εντός Κύπρου: το κόστος της επιστροφής βαρύνει τον πελάτη με 4.90 ευρώ ανεξαρτήτως αξίας προϊόντων, και πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, η οποία παραδίδει το νέο προϊόν και παραλαμβάνει το αρχικό κατά την παράδοση στην Akis Express.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Για να δικαιούστε αλλαγή:

*  Το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην ίδια κατάσταση που το λάβατε και να μην έχει πλυθεί.

* Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική συσκευασία.

* Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε μια απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση αλλαγής με προϊόντα μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη. 

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο PaidikoVasileio.Gr από την εταιρεία courier.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ) – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση επιστροφής μετά την παράδοση από την courier:

  • Δεν γίνεται επιστροφή του κόστους των μεταφορικών της αρχικής παράδοση.
  • Ισχύουν οι προϋποθέσεις αλλαγής πιό πάνω (κυρίως να είναι αχρησιμοποίητα και να μην έχουν πλυθεί).
  • Επιστροφές εντός Ελλάδας: Η παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, η οποία παραδίδει και παραλαμβάνει όλα μας τα προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή ανέρχεται στα 4.90 ευρώ και αφαιρείται από την αξία των προϊόντων προς επιστροφή. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από την κούριερ κατά την παραλαβή από τον πελάτη των προϊόντων προς επιστροφή.

  • Επιστροφές εντός Κύπρου: Ο πελάτης επιστρέφει τα αρχικά προϊόντα στο παράρτημά μας στην Κύπρο μέσω Akis Express, και ακολούθως της παραλαβής τους από την εταιρεία μας, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει είτε μέσω της συνεργαζόμεης κούριερ αφότου παραλάβει τα προϊόντα προς επιστροφή, ή θα επεξεργαστεί από εμάς και θα επιστραφεί σε τραπεζικό λογαριασμό (θα πρέπει να μας δοθεί το όνομα του λογαριασμού και ο αριθμός IBAN). Λάβετε υπόψη ότι η ολοκλήρωση της μεταφοράς μπορεί να διαρκέσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθεί, ανάλογα με την τράπεζά σας. Εάν μετά από 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία του εμβάσματος επιστροφής των χρημάτων δεν τα έχετε ακόμη λάβει, επικοινωνήστε μαζί μας με ένα από τους 4 τρόπους που αναφέρονται πιό πάνω.