ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ €50+

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 710 1631

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε μιά ομάδα από σχεδιαστές, IT engineers, marketeers και καλλιτέχνες, αλλά πάνω απ'όλα είμαστε ΓΟΝΕΙΣ. Μαζί, δημιουργήσαμε τo Paidiko Vasileio με σκοπό την αξιοποίηση του κοινωνικού δικτύου και της τεχνολογίας διαχείρισης δεδομένων για να βελτιώσουμε για πάντα την εμπειρία της διαδικτυακής αγοράς παιδικών προϊόντων. 

 PaidikoVasileio.Gr About Us Mother and Child on Laptop

 

 

Όλοι μας γίναμε γονείς το ίδιο έτος, ανακαλύπτοντας πως η βιομηχανία παιδικών ρούχων είχε έλλειψη από χαριτωμένα και στυλάτα παιδικά ρούχα σε προσιτές τιμές. Έτσι, όλοι μαζί, δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα αγορών παιδικών ρούχων χωρίς να χρειάζεται οι γονείς να ξοδεύουν πολύ χρόνο και χρήμα.

 

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Τα παιδιά μας είναι το κέντρο του κόσμου μας. Μας αρέσει να φαίνονται αξιολάτρευτα, αλλά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Γι 'αυτό και είμαστε παθιασμένοι με την παροχή ποιοτικών, ασφαλών και μοντέρνων ενδυμάτων σε προσιτή τιμή. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι επίσης περιορισμένος, έτσι το κάνουμε εύκολο να ψωνίζετε για όλη την οικογένεια. Δημιουργούμε έναν προορισμό για να βρείτε παιδικά ρουχαλάκια, ταιριαστά οικογενειακά σετάκια, ρουχισμό μητρότητας, παπούτσια, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Επιτρέψτε μας να ντύσουμε την κάθε σας στιγμή.

Η ομάδα του PaidikoVasileio.Gr

Άρτεμις, Παύλος, Αρετή, Νίκος